Koud / Warm Buffet
Koude gedeelte bestaat uit:
- Kip vruchten salade
- Rundvleessalade met gevulde eieren
- Aardappel salade
- Gemarineerde zalm met dille en citroen
(Gefileerd en gesneden)
- Gerookte forel
- Makreel
- Nieuwe haring
- Garnalen
- Ham asperge rolletjes
- Rosbief
- Fricandeau
- Gebraden kipkluifjes
- Diversen aan rauwkost, olijven, croutons, feta, pijnboompitten
en dressings
- Diversiteit aan broodsoorten met room en kruidenboter
Warme gedeelte bestaat uit:
- Bourgondisch rundvlees
- Saté schotel (kip of varkensvlees)
- Varkenshaasschotel met sjasliek saus
- Gevulde visrolletjes met Hollandaise saus
- Beenham uit de klem
(warme componenten tot 10 personen is 1 keuze, 20 personen 2 keuzes)
- Aardappels, Groentes en Rijst