Eetbare Prints

   


Een leuke manier om uw feest, speciale gelegenheid en of evenement een persoonlijk karakter te geven met een hoge attentie waarde voor uw relatie's. Bijna elke afbeelding is mogelijk. Bij ons te bestellen met of zonder gebak. U kunt gewoon uw afbeelding of logo mailen en wij zorgen dat deze prints bij u bezorgd worden. Natuurlijk kunt u ook uw gebak direct bij ons bestellen.
 
*
€ 6,50 per print (op A4 formaat) 


 

Uitleghttp://www.deleukstetaartenprints.nl/images/pixel_trans.gif

Maak zelf de allermooiste taarten, cupcakes of koekjes met je eigen foto, tekst en zelfs uw QR Code. We leggen je graag in 4 eenvoudige stappen uit, hoe je dit zelf kunt doen.

  1. Kies het materiaal (frosti of ouwel) en het formaat van de plaatjes. (minimaal 25mm tot maximaal A4 formaat)
     
  2. Blader door je eigen computer om het bestand te selecteren, je kunt alleen de volgende bestandtypes doormailen: jpg, jpeg, bmp, gif en png (maximaal 3 Mb).
  3. Voeg eventueel een tekst toe en geef daarvoor in  de mail de kleur en de plaats door.
  4. Wij zullen daarna de prints voor u afdrukken en deze kunnen dan afgehaald worden, of wij verzenden deze op keurige wijze met postNL.

(Verzendkosten a. € 1,95) 

Als je thuis een fotobewerkingsprogramma hebt, dan kun je uiteraard dit programma gebruiken om de afbeelding voor te bereiden.

We bieden twee soorten ondergrond aan voor je afbeeldingen: Frosti en Ouwel sheets.

Frosti Sheets:
Dit is de meest gebruikte ondergrond voor het maken van eetbare prints. Een haarscherpe afdruk op een stevige, flexibele en dunne ondergond. De sheet wordt beschermd door een plastic schutvel, deze kun je verwijderen voordat je de print gebruikt. De sheet is gemakkelijk op maat te knippen en kan ook op slagroom worden gebruikt (niet te lang van te voren aanbrengen). Omdat het zo dun is, kan het ook op marsepein of fondant decoraties worden geplakt.

Ouwel:
Wij drukken je afbeelding op dubbeldikke ouwel, voor een superresultaat. De print is hittebestendig en kan daardoor voor nog veel meer doeleinden worden gebruikt. Ouwels plakken met crisco of piping gel, niet met water.

Wij printen met eetbare inkt. Hierdoor heeft de print een kleine kleurafwijking ten opzichte van het origineel. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen.

Ingrediënten:

Frosti Sheets:Zetmeel (E1422, E1412) maltodextrine, glycerine, suiker, water, stabilisator (E414, E480), dextrose, emulgatoren (E435, E491, E471), smaakstoffen, conserveermiddel (E202), citroenzuur, kokosvet (gedeeltelijk gehard), sucralose.

Ouwel:aardappelzetmeel, water, koolzaadolie

Inkt:gedemineraliseerd water, glycerine, alcohol, kleurstof (zie onder)

Rode inkt: E124 (AZO), E122 (AZO)
Gele inkt: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
Blauwe inkt: E102 (AZO), E124 (AZO), E104 (AZO)
Zwarte inkt: E151, E110 (AZO), E104 (AZO), E133

€ 6,50

Toegevoegd

Recent bekeken

Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen