Gelegenheden

Freelance kok, demo en educatie service

Freelance kok, demo en educatie service


Freelance, Demo, Docent en of Privé kok;


Kunt u wel een extra handje gebruiken omdat er iemand ziek is of omdat u een grote partij heeft? Wij hebben de juiste koks voor iedere klus. Professioneel en gemotiveerde koks die uw opdracht tot in de puntjes verzorgen.
Al onze koks beschikken over een KvK, BTW nummer en een door de belasting afgegeven geldige VAR verklaring(verklaring arbeidsrelatie). Met een geldige VAR verklaring hoeft u als opdrachtgever geen premies en naheffingen af te dragen. Freelance koks met een VAR verklaring zijn zelfstandige ondernemers zonder personeel(ZZP) en worden ook dusdanig behandeld door de belastingdienst. Daarom spreken freelancekoks ook over opdrachtgever in plaats van werkgever.

Wij werken uitsluitend met de beter gekwalificeerde koks die beschikken over diverse ervaringen, hun vak zeer goed verstaan, de hygiëneregels zeer nauwgezet opvolgen en weten te hanteren en voor de volle 100% loyaal zijn aan hun opdrachtgever. Met alle raad en daad staan zij u terzijde.

Demo- en live cooking
Ideaal voor productpromoties in bijvoorbeeld horecagroothandel of supermarkt. Maar ook live cooking voor tv-opnames. Wij hebben de locaties en beschikken over de juiste talenten.

Freelance kok
Kunt u wel een extra handje gebruiken omdat er iemand ziek is of omdat u een grote partij heeft? Wij hebben de juiste koks voor iedere klus. Professioneel en gemotiveerde koks die uw opdracht tot in de puntjes verzorgen.
Al onze koks beschikken over een KvK, BTW-nummer en een door de belasting afgegeven geldige VAR verklaring(verklaring arbeidsrelatie). Met een geldige VAR verklaring hoeft u als opdrachtgever geen premies en naheffingen af te dragen. Freelance koks met een VAR verklaring zijn zelfstandige ondernemers zonder personeel(ZZP) en worden ook dusdanig behandeld door de belastingdienst. Daarom spreken freelancekoks ook over opdrachtgever in plaats van werkgever.

Wij werken uitsluitend met de beter gekwalificeerde koks die beschikken over diverse ervaringen,hun vak zeer goed verstaan,de hygiëneregels zeer nauwgezet opvolgen en weten te hanteren en voor de volle 100% loyaal zijn aan hun opdrachtgever.Met alle raad en daad staan zij u terzijde.

Homecooking
Nu uw eigen privekok bij u thuis. Voor een knus diner in familiesfeer of voor goede vrienden en kennissen, verjaardagsfeesten, partijen of voor een zakelijke aangelegenheid. Alles wordt in details met u besproken. Zoals de menukeuze, dieëten, allergieën, speciale wensen en voorkeuren. Een bijpassend wijnarrangement behoort tot de mogelijkheden. Ook overleggen we zaken als de inkoop en eventuele huur van materialen, glaswerk en serviesgoed bij grote partijen. En over de afwas hoeft u zich geen zorgen te maken, die doen wij ook.

Misschien een leuk idee om deze mogelijkheid als verjaardagscadeau te schenken aan uw partner, famillie of vrienden en kennissen?

Demo/Workshops
Wij organiseren en verzorgen kookworkshops voor bedrijven en particulier. Ideaal als teambuilding!

Trainingen en opleidingen
Wij verzorgen verschillende trainingen en opleidingen afgestemd op uw wensen. Of misschien bent u wel op zoek naar een horecadocent
Mijn menukeuze

Totaalprijs € 0,00
  Meest gestelde vragen | Bezorgkosten | Contact opnemen  | Winkelwagen